Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futboll FC Xapelluxatt
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piqué verovert de bal door een tackle van achteren. Piqué met een sublieme pass. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Domingo probeert naar een medespeler te passen. Castells rent richting de bal. Castells passt de bal in één keer door. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rossa geeft de bal voor. Celades kopt de bal weg. Basses is nu in balbezit. Amaral rent richting de bal. Amaral schiet op doel. Guillem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Moles bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa met een sublieme pass. Amaral rent richting de bal. Amaral schiet op doel. Guillem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futboll 45%, FC Xapelluxatt 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futboll - FC Xapelluxatt 0:0

50e minuut.
Costa rent richting de bal. Costa geeft een lange en hoge pass. Amaral is nu in balbezit. Amaral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moragues rent richting de bal. Basses verovert de bal door een tackle van achteren. Amaral is nu in balbezit. Basses rent richting de bal. Basses draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Moragues verovert de bal door een tackle van achteren. Moragues geeft de bal voor. Xanxo heeft problemen om de bal te vangen. Agudelo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudelo geeft een lange en hoge pass. Guillem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amaral rent richting de bal. Amaral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futboll 48%, FC Xapelluxatt 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futboll - FC Xapelluxatt 0:0