Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Tridente m^pl
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Lafage passt de bal in één keer door. Company geeft een hoge lob. Moragues rent richting de bal. Escrivà onderschept slim de pass. Escrivà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tridente 58%, m^pl 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Tridente - m^pl 0:0

52e minuut.
Inworp. Company zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adans bereikt de bal nog maar net als eerste. Adans geeft een lange en hoge pass. Escrivà probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lloreda met een sublieme pass. Olivé is nu in balbezit. Olivé geeft een hoge lob. Somoza rent richting de bal. Somoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Olivé onderschept slim de pass. Olivé speelt de bal door. Somoza is nu in balbezit. Somoza draait met de bal, schiet en ... Moles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé passt de bal met de wreef. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tridente - m^pl 1:0

80e minuut.
Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé passt de bal in één keer door. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza haalt uit met een fantastische trap. Moles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tridente - m^pl 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tridente 43%, m^pl 57%.
F.C.Tridente - m^pl 2:0