Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lorits fc Czawit FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Batallé rent richting de bal. Àlvarez de Fukate rent richting de bal. Àlvarez de Fukate passt de bal met de wreef. Daar is Oriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oriol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Matias de bal. Sunyol is nu in balbezit. Sunyol geeft de bal voor. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Àlvarez de Fukate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. San Nicolas rent richting de bal. Met opzet legt Àlvarez de Fukate zijn tegenspeler op de grond. Àlvarez de Fukate krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Picanyol heeft problemen om de bal te vangen. Casademont is nu in balbezit. Picanyol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casademont is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vagué neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Àlvarez de Fukate is nu in balbezit. Mun onderschept slim de pass. Mun probeert naar een medespeler te passen. Oriol is nu in balbezit. Oriol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Matias met de inworp. Batallé rent richting de bal. Batallé passt de bal in één keer door. Casademont rent richting de bal. Casademont draait met de bal, schiet en ... Vilarrasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casademont rent richting de bal. Casademont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorits fc 56%, Czawit FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lorits fc - Czawit FC 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Basses de bal. Basses geeft een lange en hoge pass. San Nicolas probeert de bal aan de voet te houden. Oriol is nu in balbezit. Oriol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - Czawit FC 0:1

68e minuut.
Sunyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias probeert naar een medespeler te passen. Casademont is nu in balbezit. Casademont haalt uit met een fantastische trap. Vilarrasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lorits fc - Czawit FC 1:1

83e minuut.
Solsona verovert de bal door een tackle van achteren. Solsona geeft een hoge lob. Sunyol heeft problemen om de bal te vangen. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - Czawit FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorits fc 49%, Czawit FC 51%.
lorits fc - Czawit FC 2:1