Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czawit FC lorits fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Massana passt de bal zonder na te denken. Daar is Vagué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademont is nu in balbezit. Casademont haalt uit met een fantastische trap. Vilarrasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czawit FC - lorits fc 0:1

5e minuut.
Fillet geeft de bal voor. Montanya kopt de bal weg. Oriol rent richting de bal. Oriol schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Basses heeft problemen om de bal te vangen. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué met een sublieme pass. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Batallé is nu in balbezit. Saderra begaat een overtreding. Batallé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batallé met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Guasch de bal. Oriol is nu in balbezit. Oriol schiet op doel. Sala bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Solsona rent richting de bal. Solsona passt de bal met de wreef. Oriol rent richting de bal. Oriol schiet op doel. Sala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czawit FC - lorits fc 1:1

28e minuut.
Massana heeft problemen om de bal te vangen. Saderra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vagué is nu in balbezit. Basses verovert de bal door een tackle van achteren. Basses met een sublieme pass. Oriol rent richting de bal. Oriol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czawit FC - lorits fc 2:1

33e minuut.
Vagué passt de bal met de wreef. Batallé is nu in balbezit. Sunyol verovert de bal door een tackle van achteren. Casademont rent richting de bal. Casademont schiet op doel. Vilarrasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czawit FC 45%, lorits fc 55%.
Czawit FC - lorits fc 2:1

53e minuut.
Isurieta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van San Nicolas. Isurieta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mun kopt de bal weg. Sala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Batallé bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé passt de bal zonder na te denken. Forcadell probeert naar een medespeler te passen. Oriol rent richting de bal. Oriol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Isurieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saderra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saderra krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Basses rent richting de bal. Basses geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Massana de bal. Oriol rent richting de bal. Oriol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czawit FC - lorits fc 3:1

81e minuut.
San Nicolas kopt de bal weg. Batallé bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé passt de bal met de wreef. Mun rent richting de bal. Mun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czawit FC 34%, lorits fc 66%.
Czawit FC - lorits fc 3:1