Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Tridente futboll
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Llorens probeert naar een medespeler te passen. Basses bereikt de bal nog maar net als eerste. Basses speelt de bal door. Amaral rent richting de bal. Amaral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ferràs geeft de bal voor. Lloreda geeft een lange en hoge pass. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza onderschept slim de pass. Somoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lloreda passt de bal zonder na te denken. Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal in één keer door. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Chabrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tridente - futboll 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tridente 50%, futboll 50%.
F.C.Tridente - futboll 0:1

47e minuut.
Moxar bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorens verovert de bal door een tackle van achteren. Llorens met een sublieme pass. Amaral rent richting de bal. Amaral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tridente - futboll 0:2

73e minuut.
Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudelo is nu in balbezit. Agudelo probeert naar een medespeler te passen. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Moragues de bal. Moragues geeft een hoge lob. Obradors kopt de bal weg. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tridente 47%, futboll 53%.
F.C.Tridente - futboll 0:2