Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
m^pl FC Xapelluxatt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Moragues geeft een hoge lob. Sans bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Company. Sans wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sans kan niet meer verder spelen. Gomes komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Moragues met de inworp. Castells bereikt de bal nog maar net als eerste. Castells passt de bal in één keer door. Galcerà rent richting de bal. Galcerà schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Moles verovert de bal door een tackle van achteren. Moles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galcerà de bal. Piqué rent richting de bal. Piqué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Galcerà rent richting de bal. Piqué is nu in balbezit. Piqué draait met de bal, schiet en ... Gorgorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - FC Xapelluxatt 0:1

40e minuut.
Bergès controleert de bal met de borst. Moragues rent richting de bal. Arajol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arajol krijgt een gele kaart. Moragues raakt geblesseerd tijdens het duel. Moragues zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galcerà rent richting de bal. Galcerà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Escrivà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piqué kopt de bal weg. Klungelig pakt Costa de bal. Galcerà is nu in balbezit. Galcerà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 72%, FC Xapelluxatt 28%.
m^pl - FC Xapelluxatt 0:1

77e minuut.
Molné geeft een hoge lob. Moragues kopt de bal weg. Xanxo is nu in balbezit. Xanxo passt de bal in één keer door. Galcerà is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - FC Xapelluxatt 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 57%, FC Xapelluxatt 43%.
m^pl - FC Xapelluxatt 0:2