Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czawit FC FC Assiqeladd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Àlvarez de Fukate bereikt de bal nog maar net als eerste. Àlvarez de Fukate passt de bal met de wreef. Oriol heeft problemen om de bal te vangen. Oriol draait met de bal, schiet en ... Cinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czawit FC - FC Assiqeladd 1:0

16e minuut.
Salines rent richting de bal. Salines met een sublieme pass. Alves rent richting de bal. Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Mun schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Balsells probeert naar een medespeler te passen. Lobató rent richting de bal. Batallé is nu in balbezit. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez schiet op doel. Vilarrasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Montanya passt de bal zonder na te denken. Inworp. Salines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czawit FC 58%, FC Assiqeladd 42%.
Czawit FC - FC Assiqeladd 1:0

50e minuut.
Mun onderschept slim de pass. Mun passt de bal in één keer door. Oriol is nu in balbezit. Oriol haalt uit met een fantastische trap. Cinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Celades verovert de bal door een tackle van achteren. Celades passt de bal zonder na te denken. Antúnez met een sublieme pass. Lobató rent richting de bal. Lobató schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czawit FC - FC Assiqeladd 1:1

76e minuut.
Siracusa geeft een lange en hoge pass. Matias is nu in balbezit. Matias passt de bal met de wreef. Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czawit FC 36%, FC Assiqeladd 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czawit FC - FC Assiqeladd 1:1