Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lorits fc Terratrèmols Eterns
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cabans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Oller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oller passt de bal met de wreef. Bertran rent richting de bal. Bertran schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Terroso rent richting de bal. Massana rent richting de bal. Massana geeft een hoge lob. Sunyol rent richting de bal. Sunyol haalt uit met een fantastische trap. Borrell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Casademont rent richting de bal. Ugalde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casademont. Ugalde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ugalde kan niet meer verder spelen. Bousenine komt het veld opgelopen. Gasc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Torrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertran draait met de bal, schiet en ... Guasch probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vagué met een sublieme pass. Terroso is nu in balbezit. Terroso passt de bal zonder na te denken. Casademont is nu in balbezit. Casademont schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Saderra speelt de bal door. Massana bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrell onderschept slim de pass. Torrell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lorits fc - Terratrèmols Eterns 0:1

44e minuut.
Casademont speelt de bal door. Guasch is nu in balbezit. Guasch met een sublieme pass. Bertran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorits fc 54%, Terratrèmols Eterns 46%.
lorits fc - Terratrèmols Eterns 0:1

56e minuut.
Solsona probeert naar een medespeler te passen. Gasc geeft de bal voor. Inworp. Solsona met een snelle inworp. Vagué geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bousenine geeft een hoge lob. Inworp. Sunyol met de inworp. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Massana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massana geeft de bal voor. Gasc met een sublieme pass. Bertran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vagué controleert de bal met de borst. Acebron is nu in balbezit. Torrell speelt de bal door. Bertran rent richting de bal. Bertran draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bertran met een sublieme pass. Tarrés is nu in balbezit. Tarrés met een sublieme pass. Bertran rent richting de bal. Bertran draait met de bal, schiet en ... Sala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lorits fc 42%, Terratrèmols Eterns 58%.
lorits fc - Terratrèmols Eterns 0:1