Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
m^pl futboll
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Adans verovert de bal door een tackle van achteren. Adans met een sublieme pass. Klungelig pakt Escrivà de bal. Escrivà haalt uit met een fantastische trap. Rossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ferràs kopt de bal weg. Vilaubí bereikt de bal nog maar net als eerste. Basses verovert de bal door een tackle van achteren. Amaral is nu in balbezit. Amaral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een lange en hoge pass. Daar is Cirera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaral onderschept slim de pass. Amaral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - futboll 0:1

23e minuut.
Caelles verovert de bal door een tackle van achteren. Caelles met een sublieme pass. Rossa probeert naar een medespeler te passen. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ferràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferràs geeft een hoge lob. Amaral rent richting de bal. Amaral schiet op doel. Moles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Agudelo is nu in balbezit. Agudelo speelt de bal door. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - futboll 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 52%, futboll 48%.
m^pl - futboll 0:2

64e minuut.
Ferràs rent richting de bal. Ferràs met een sublieme pass. Amaral rent richting de bal. Amaral draait met de bal, schiet en ... Moles probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrivà bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergès draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Agudelo probeert naar een medespeler te passen. Ferràs heeft problemen om de bal te vangen. Company begaat een overtreding. Company krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 49%, futboll 51%.
m^pl - futboll 0:2