Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Tridente FC Assiqeladd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Siracusa is nu in balbezit. Olivé onderschept slim de pass. Olivé heeft problemen om de bal te vangen. Somoza is nu in balbezit. Somoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Moragues is nu in balbezit. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez probeert naar een medespeler te passen. Lobató rent richting de bal. Lobató schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé passt de bal in één keer door. Anglada is nu in balbezit. Somoza verovert de bal door een tackle van achteren. Somoza draait met de bal, schiet en ... Cinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lobató is nu in balbezit. Lloreda onderschept slim de pass. Lloreda met een sublieme pass. Klungelig pakt Somoza de bal. Somoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Olivé met een sublieme pass. Somoza is nu in balbezit. Siracusa begaat een overtreding. Siracusa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Moxar bereikt de bal nog maar net als eerste. Moxar geeft een lange en hoge pass. Somoza is nu in balbezit. Somoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tridente 35%, FC Assiqeladd 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Tridente - FC Assiqeladd 0:0

54e minuut.
Ansàs met een snelle inworp. Olivé geeft een lange en hoge pass. Alves heeft problemen om de bal te vangen. Rogé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogé geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tridente - FC Assiqeladd 1:0

55e minuut.
Lloreda met een sublieme pass. Camarlot is nu in balbezit. Lobató begaat een overtreding. Lobató krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Camarlot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Siracusa is nu in balbezit. Ansàs verovert de bal door een tackle van achteren. Ansàs passt de bal zonder na te denken. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Somoza haalt uit met een fantastische trap. Cinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tridente - FC Assiqeladd 2:0

88e minuut.
Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez passt de bal in één keer door. Lobató is nu in balbezit. Lobató schiet op doel. Chabrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Tridente - FC Assiqeladd 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Tridente 37%, FC Assiqeladd 63%.
F.C.Tridente - FC Assiqeladd 2:1