Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
m^pl lorits fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Doeltrap. Moles met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Vagué is nu in balbezit. Vagué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - lorits fc 0:1

16e minuut.
San Nicolas geeft een hoge lob. Company rent richting de bal. Vagué verovert de bal door een tackle van achteren. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Cirera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - lorits fc 0:2

23e minuut.
Àlvarez de Fukate bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrivà bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Àlvarez de Fukate. Escrivà roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Escrivà kan niet meer verder spelen. Rubí komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company met een sublieme pass. Rubí rent richting de bal. Rubí draait met de bal, schiet en ... Sala bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - lorits fc 1:2

33e minuut.
Solsona is nu in balbezit. Solsona met een sublieme pass. Casademont is nu in balbezit. Vagué rent richting de bal. Vagué schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rubí bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasch is nu in balbezit. Rubí verovert de bal door een tackle van achteren. Rubí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
m^pl - lorits fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 61%, lorits fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
m^pl - lorits fc 2:2

69e minuut.
Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergès passt de bal in één keer door. Guasch rent richting de bal. Rubí rent richting de bal. Rubí haalt uit met een fantastische trap. Sala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Vinardell rent richting de bal. Solsona verovert de bal door een tackle van achteren. Solsona met een sublieme pass. Casademont is nu in balbezit. Casademont schiet op doel. Moles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Sunyol is nu in balbezit. Sunyol geeft een hoge lob. Daar is Vinardell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademont is nu in balbezit. Casademont draait met de bal, schiet en ... Moles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 67%, lorits fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
m^pl - lorits fc 2:2