Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futboll Czawit FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Costa probeert naar een medespeler te passen. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo passt de bal met de wreef. Daar is Oriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oriol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Basses rent richting de bal. Amaral onderschept slim de pass. Basses bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral rent richting de bal. Amaral draait met de bal, schiet en ... Vilarrasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futboll - Czawit FC 1:0

24e minuut.
Obradors bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradors geeft een hoge lob. Llorens met een sublieme pass. Amaral is nu in balbezit. Amaral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Basses heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basses. Basses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basses zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rossa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol rent richting de bal. Domingo begaat een overtreding. Domingo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Basses is nu in balbezit. Basses onderschept slim de pass. Basses met een sublieme pass. Oriol rent richting de bal. Oriol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futboll 61%, Czawit FC 39%.
futboll - Czawit FC 1:0

46e minuut.
Agudelo rent richting de bal. Agudelo geeft een hoge lob. Amaral rent richting de bal. Basses bereikt de bal nog maar net als eerste. Basses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Àlvarez de Fukate controleert de bal met de borst. Domingo rent richting de bal. Àlvarez de Fukate begaat een overtreding. Àlvarez de Fukate krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mun kopt de bal weg. Klungelig pakt Oriol de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grimau. Oriol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mun komt bij de bal en schiet. Teixidor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futboll - Czawit FC 1:1

75e minuut.
Basses rent richting de bal. Basses passt de bal zonder na te denken. Mun is nu in balbezit. Oriol rent richting de bal. Oriol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Costa speelt de bal door. Montanya is nu in balbezit. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanya verovert de bal door een tackle van achteren. Montanya geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futboll 55%, Czawit FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futboll - Czawit FC 1:1