Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Xapelluxatt Terratrèmols Eterns
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Borrell trapt de bal weg. Estradé kopt de bal weg. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Xapelluxatt - Terratrèmols Eterns 1:0

13e minuut.
Amatller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roqueta met de inworp. Torrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Roqueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roqueta geeft een hoge lob. Bertran kopt de bal weg. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oller kopt de bal weg. Torrell rent richting de bal. Castells schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castells krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Xanxo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xanxo neemt de hoekschop. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols haalt uit met een fantastische trap. Borrell bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Xanxo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanxo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anglada roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Anglada kan niet meer verder spelen. Cabans komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Estradé geeft een hoge lob. Torrell is nu in balbezit. Torrell probeert naar een medespeler te passen. Bertran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Moragues zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castells is nu in balbezit. Torrell rent richting de bal. Torrell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Xapelluxatt 41%, Terratrèmols Eterns 59%.
FC Xapelluxatt - Terratrèmols Eterns 1:0

60e minuut.
Torrell probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xanxo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moragues is nu in balbezit. Moragues geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Torrell haalt uit met een fantastische trap. Amatller heeft problemen om de bal te vangen. Bertran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertran haalt uit met een fantastische trap. Daar is Celades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Xapelluxatt - Terratrèmols Eterns 1:1

67e minuut.
Estradé heeft problemen om de bal te vangen. Sans rent richting de bal. Estradé begaat een overtreding. Estradé krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Castells rent richting de bal. Castells geeft de bal voor. Pallarols is nu in balbezit. Galcerà bereikt de bal nog maar net als eerste. Galcerà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Castells probeert naar een medespeler te passen. Ugalde rent richting de bal. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Galcerà rent richting de bal. Galcerà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Xapelluxatt - Terratrèmols Eterns 2:1

86e minuut.
Bertran rent richting de bal. Moles onderschept slim de pass. Moles met een sublieme pass. Torrell rent richting de bal. Torrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Xapelluxatt 50%, Terratrèmols Eterns 50%.
FC Xapelluxatt - Terratrèmols Eterns 2:1