Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Assiqeladd m^pl
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


33e minuut.
Dallerès geeft een hoge lob. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muxella. Muxella krijgt een gele kaart. Company is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Company met een snel genomen vrije trap. Rubí is nu in balbezit. Rubí draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Anglada geeft een hoge lob. Inworp. Arajol met een snelle inworp. Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergès draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez met een sublieme pass. Anglada is nu in balbezit. Bergès rent richting de bal. Bergès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assiqeladd 63%, m^pl 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Assiqeladd - m^pl 0:0

73e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallerès bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een lange en hoge pass. Adans geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Montràs geeft een lange en hoge pass. Company heeft problemen om de bal te vangen. Company met een sublieme pass. Adans bereikt de bal nog maar net als eerste. Adans geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assiqeladd 75%, m^pl 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Assiqeladd - m^pl 0:0