Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
m^pl FC Assiqeladd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Company geeft de bal voor. Adans is nu in balbezit. Adans met een sublieme pass. Escrivà is nu in balbezit. Escrivà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - FC Assiqeladd 1:0

23e minuut.
Cinca met een harde bal richting middenveld. Bergès kopt de bal weg. Siracusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrivà is nu in balbezit. Escrivà haalt uit met een fantastische trap. Cinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Català onderschept slim de pass. Gorgorio is nu in balbezit. Gorgorio geeft een lange en hoge pass. Escrivà bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrivà haalt uit met een fantastische trap. Cinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escrivà bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Antúnez probeert naar een medespeler te passen. Muxella is nu in balbezit. Muxella geeft een hoge lob. Català is nu in balbezit. Català draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 36%, FC Assiqeladd 64%.
m^pl - FC Assiqeladd 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Català de bal. Bergès rent richting de bal. Met opzet legt Català zijn tegenspeler op de grond. Català krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Alves kopt de bal weg. Bergès rent richting de bal. Bergès passt de bal zonder na te denken. Escrivà is nu in balbezit. Escrivà haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - FC Assiqeladd 2:0

62e minuut.
Bergès is nu in balbezit. Bergès met een sublieme pass. Anglada is nu in balbezit. Escrivà verovert de bal door een tackle van achteren. Escrivà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m^pl - FC Assiqeladd 3:0

75e minuut.
Dallerès is nu in balbezit. Antúnez rent richting de bal. Rodríguez is nu in balbezit. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m^pl 50%, FC Assiqeladd 50%.
m^pl - FC Assiqeladd 3:0