Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futboll FC Assiqeladd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Costa geeft de bal voor. Basses is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siracusa. Siracusa krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Basses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Costa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balsells kopt de bal weg. Siracusa speelt de bal door. Lobató is nu in balbezit. Lobató haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Siracusa verovert de bal door een tackle van achteren. Siracusa passt de bal zonder na te denken. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futboll 44%, FC Assiqeladd 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futboll - FC Assiqeladd 0:0

47e minuut.
Montràs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Llorens met de inworp. Basses is nu in balbezit. Basses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futboll - FC Assiqeladd 1:0

47e minuut.
Lobató probeert naar een medespeler te passen. Basses bereikt de bal nog maar net als eerste. Basses draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Muxella met een snelle inworp. Siracusa is nu in balbezit. Siracusa passt de bal in één keer door. Lobató is nu in balbezit. Lobató haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Llorens rent richting de bal. Montràs verovert de bal door een tackle van achteren. Montràs geeft een lange en hoge pass. Daar is Lobató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobató schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futboll 45%, FC Assiqeladd 55%.
futboll - FC Assiqeladd 1:0