Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Xapelluxatt lorits fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sunyol rent richting de bal. Moragues is nu in balbezit. Sunyol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sunyol krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Solsona is nu in balbezit. Solsona geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sunyol de bal onder controle te krijgen. Casademont is nu in balbezit. Casademont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Molné geeft een lange en hoge pass. Fillet kopt de bal weg. Moragues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué onderschept slim de pass. Vagué schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sunyol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagué is nu in balbezit. Moragues legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vagué is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vagué neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Xapelluxatt - lorits fc 0:1

19e minuut.
Piqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué rent richting de bal. Piqué schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piqué krijgt een gele kaart. Vagué wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vagué kan niet meer verder spelen. Francès komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pallarols rent richting de bal. Àlvarez de Fukate verovert de bal door een tackle van achteren. Piqué rent richting de bal. Pallarols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallarols haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
San Nicolas geeft de bal voor. Inworp. Xanxo met de inworp. Piqué is nu in balbezit. Piqué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Xapelluxatt - lorits fc 1:1

31e minuut.
Saderra rent richting de bal. Saderra speelt de bal door. Guasch rent richting de bal. Pallarols rent richting de bal. Pallarols schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Moragues de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sunyol neemt de hoekschop. Casademont rent richting de bal. Casademont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Francès rent richting de bal. Moragues onderschept slim de pass. Moragues passt de bal met de wreef. Pallarols rent richting de bal. Pallarols schiet op doel. Sala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Xapelluxatt 46%, lorits fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Xapelluxatt - lorits fc 1:1

57e minuut.
Sunyol passt de bal met de wreef. Moles bereikt de bal nog maar net als eerste. Francès begaat een overtreding. Francès krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Castells geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunyol met een snelle inworp. Francès bereikt de bal nog maar net als eerste. Francès geeft een hoge lob. Paal! Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Xapelluxatt - lorits fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Xapelluxatt 59%, lorits fc 41%.
FC Xapelluxatt - lorits fc 1:2