Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czawit FC m^pl
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Picanyol is nu in balbezit. Picanyol passt de bal met de wreef. Oriol rent richting de bal. Mun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Calbet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arajol met de inworp. Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergès schiet op doel. Vilarrasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mun passt de bal met de wreef. Bergès is nu in balbezit. Bergès speelt de bal door. Escrivà rent richting de bal. Escrivà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Picanyol met een harde bal richting middenveld. Vilaubí kopt de bal weg. Basses heeft problemen om de bal te vangen. Escrivà rent richting de bal. Escrivà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Àlvarez de Fukate is nu in balbezit. Oriol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lafage. Lafage krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Àlvarez de Fukate is nu in balbezit. Àlvarez de Fukate passt de bal in één keer door. Oriol is nu in balbezit. Oriol draait met de bal, schiet en ... Moles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czawit FC - m^pl 1:0

26e minuut.
Company probeert naar een medespeler te passen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell geeft een hoge lob. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mun heeft problemen om de bal te vangen. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaubí onderschept slim de pass. Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Mun schiet op doel. Moles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czawit FC 46%, m^pl 54%.
Czawit FC - m^pl 1:0

50e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Mun verovert de bal door een tackle van achteren. Mun probeert naar een medespeler te passen. Oriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czawit FC 39%, m^pl 61%.
Czawit FC - m^pl 1:0