Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terratrèmols Eterns m^pl
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cirera met een harde bal richting middenveld. Bergès kopt de bal weg. Estradé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escrivà rent richting de bal. Escrivà schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Tarrés is nu in balbezit. Tarrés geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Costa de bal. Bergès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergès schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Moles trapt de bal weg. Acebron kopt de bal weg. Klungelig pakt Vinardell de bal. Bertran is nu in balbezit. Bertran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arajol passt de bal met de wreef. Oller rent richting de bal. Oller passt de bal zonder na te denken. Bertran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terratrèmols Eterns - m^pl 1:0

42e minuut.
Acebron is nu in balbezit. Bergès onderschept slim de pass. Estradé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estradé krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Estradé met de inworp. Acebron is nu in balbezit. Acebron met een sublieme pass. Bertran rent richting de bal. Bertran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bergès kopt de bal weg. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrivà verovert de bal door een tackle van achteren. Bergès rent richting de bal. Bergès haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Eterns 54%, m^pl 46%.
Terratrèmols Eterns - m^pl 1:0

49e minuut.
Oller met een sublieme pass. Inworp. Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arajol rent richting de bal. Arajol geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Tarrés kopt de bal weg. Arajol rent richting de bal. Arajol geeft een hoge lob. Daar is Gasc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Costa kan de bal niet met de borst controleren. Estradé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costa. Costa krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cirera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tarrés met de inworp. Torrell rent richting de bal. Torrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Rodríguez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarrés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torrell is nu in balbezit. Torrell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terratrèmols Eterns 44%, m^pl 56%.
Terratrèmols Eterns - m^pl 1:0