Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sami teshale FC Pugediniff
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Masover speelt de bal door. Guilló is nu in balbezit. Guilló met een sublieme pass. Lamelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Torà trapt de bal weg van het doel. Guilló kopt de bal weg. Plandolit heeft problemen om de bal te vangen. Lamelas rent richting de bal. Lamelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sami teshale - FC Pugediniff 1:0

20e minuut.
Douet trapt de bal weg. Masover kopt de bal weg. Klungelig pakt Cutrinas de bal. Mestre rent richting de bal. Mestre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douet bokst de bal weg. Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Masover passt de bal in één keer door. Rogé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogé passt de bal zonder na te denken. Daar is Mestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mestre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Abeya is nu in balbezit. Andreu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreu met een sublieme pass. Lamelas rent richting de bal. Lamelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sami teshale - FC Pugediniff 2:0

33e minuut.
Masover is nu in balbezit. Llovet verovert de bal door een tackle van achteren. Llovet passt de bal zonder na te denken. Lamelas is nu in balbezit. Lamelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sami teshale - FC Pugediniff 3:0

43e minuut.
Klungelig pakt Andreu de bal. Denti is nu in balbezit. Ferreró bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet onderschept slim de pass. Llovet haalt uit met een fantastische trap. Fernàndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Torà geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreu met de inworp. Llovet rent richting de bal. Llovet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sami teshale 30%, FC Pugediniff 70%.
sami teshale - FC Pugediniff 3:0

46e minuut.
Cutrinas speelt de bal door. Mestre is nu in balbezit. Llovet maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Llovet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Llovet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Abeya met een sublieme pass. Ferreró rent richting de bal. Ferreró probeert naar een medespeler te passen. Mestre is nu in balbezit. Mestre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gonzàlez is nu in balbezit. Sucarana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonzàlez. Gonzàlez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sami teshale 48%, FC Pugediniff 52%.
sami teshale - FC Pugediniff 3:0