Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariners Ràpids Pirineus Sokker
Normal Tactiek T001
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Balcells passt de bal in één keer door. Daar is Grandpierre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serres is nu in balbezit. Portes rent richting de bal. Portes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Portes bereikt de bal nog maar net als eerste. Serres is nu in balbezit. Portes onderschept slim de pass. Portes heeft problemen om de bal te vangen. Portes schiet op doel. De la Roca bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Gené geeft een lange en hoge pass. Balcells rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portes. Portes krijgt een gele kaart. Balcells raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balcells kan niet meer verder spelen. Amblàs komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Artiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiga geeft een lange en hoge pass. Moral kopt de bal weg. Alabau heeft problemen om de bal te vangen. Alabau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Amblàs probeert de bal aan de voet te houden. Alabau is nu in balbezit. Alabau passt de bal met de wreef. Portes is nu in balbezit. Portes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Serres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portes is nu in balbezit. Portes speelt de bal door. Klungelig pakt Galvany de bal. Galvany draait met de bal, schiet en ... De la Roca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aiguadé heeft problemen om de bal te vangen. Galvany bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvany schiet op doel. De la Roca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Ràpids 51%, Pirineus Sokker 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariners Ràpids - Pirineus Sokker 0:0

53e minuut.
Gené bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovera onderschept slim de pass. Llovera geeft de bal voor. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Ràpids 42%, Pirineus Sokker 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariners Ràpids - Pirineus Sokker 0:0