Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pugediniff Falcons Grans
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Abeya is nu in balbezit. Abeya geeft een lange en hoge pass. Daar is Mestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernadó rent richting de bal. Bernadó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Auriola is nu in balbezit. Masover onderschept slim de pass. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Masover bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives is nu in balbezit. Vives speelt de bal door. Auriola is nu in balbezit. Auriola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vives speelt de bal door. Arajol rent richting de bal. Arajol probeert naar een medespeler te passen. Auriola rent richting de bal. Auriola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pugediniff - Falcons Grans 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pugediniff 53%, Falcons Grans 47%.
FC Pugediniff - Falcons Grans 0:1

46e minuut.
Bernadó rent richting de bal. Bernadó met een sublieme pass. Vives rent richting de bal. Mestre onderschept slim de pass. Mestre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Rogé met een snelle inworp. Daar is Bernadó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernadó geeft de bal voor. Abert rent richting de bal. Abert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pugediniff - Falcons Grans 1:1

64e minuut.
Rogé met een snelle inworp. Bernadó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives begaat een overtreding. Vives krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abeya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abert speelt de bal door. Bernadó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernadó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mestre springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogé onderschept slim de pass. Rogé met een sublieme pass. Mestre is nu in balbezit. Mestre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives passt de bal met de wreef. Auriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriola haalt uit met een fantastische trap. Fernàndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pugediniff 33%, Falcons Grans 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pugediniff - Falcons Grans 1:1