Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguars Espectaculars Mariners Ràpids
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lafragueta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ventura met de inworp. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre haalt uit met een fantastische trap. Lafragueta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Estapé passt de bal in één keer door. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre probeert naar een medespeler te passen. Garalà rent richting de bal. Garalà schiet op doel. Lafragueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Llovera geeft de bal voor. Inworp. Pérez Sierra met een snelle inworp. Batalla rent richting de bal. Batalla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguars Espectaculars 59%, Mariners Ràpids 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaguars Espectaculars - Mariners Ràpids 0:0

47e minuut.
Nagual geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taulats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguars Espectaculars - Mariners Ràpids 1:0

51e minuut.
Aiguadé geeft een hoge lob. Foradada is nu in balbezit. Batalla is nu in balbezit. Batalla schiet op doel. Aiguadé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De la Roca bokst de bal weg.

60e minuut.
Nagual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foradada is nu in balbezit. Serres is nu in balbezit. Batalla is nu in balbezit. Batalla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Foradada met een sublieme pass. Batalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Març rent richting de bal. Batalla rent richting de bal. Batalla haalt uit met een fantastische trap. De la Roca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Batalla de bal. Batalla passt de bal zonder na te denken. Aiguadé heeft problemen om de bal te vangen. Març rent richting de bal. Març haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Taulats kopt de bal weg. Foradada heeft problemen om de bal te vangen. Març rent richting de bal. Batalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguars Espectaculars 44%, Mariners Ràpids 56%.
Jaguars Espectaculars - Mariners Ràpids 1:0