Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pugediniff Engranatges Galants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ferreró bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreró passt de bal in één keer door. Abeya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernad onderschept slim de pass. Bernad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Cutrinas de bal. Pires rent richting de bal. Mestre onderschept slim de pass. Mestre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pugediniff - Engranatges Galants 1:0

27e minuut.
Abert geeft een hoge lob. Matias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mestre is nu in balbezit. Mestre draait met de bal, schiet en ... Babot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pugediniff - Engranatges Galants 2:0

28e minuut.
Lluís geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cutrinas rent richting de bal. Cutrinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bernad rent richting de bal. Bernad passt de bal zonder na te denken. Rogé speelt de bal door. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pugediniff 49%, Engranatges Galants 51%.
FC Pugediniff - Engranatges Galants 2:0

47e minuut.
Pires passt de bal met de wreef. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreró rent richting de bal. Valdés onderschept slim de pass. Valdés draait met de bal, schiet en ... Fernàndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Casanellas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abeya de bal. Bernad is nu in balbezit. Abeya onderschept slim de pass. Abeya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lluís bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluís geeft een hoge lob. Daar is Torà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pugediniff 41%, Engranatges Galants 59%.
FC Pugediniff - Engranatges Galants 2:0