Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirineus Sokker Jaguars Espectaculars
T001 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats geeft een hoge lob. Març heeft problemen om de bal te vangen. Batalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalla draait met de bal, schiet en ... Mallol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gonzàlez geeft een lange en hoge pass. Sarrat kopt de bal weg. Daar is Artiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batalla rent richting de bal. Batalla schiet op doel. Mallol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirineus Sokker - Jaguars Espectaculars 0:1

24e minuut.
Sarrat kopt de bal weg. Març heeft problemen om de bal te vangen. Adrover is nu in balbezit. Batalla verovert de bal door een tackle van achteren. Batalla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Adrover onderschept slim de pass. Batalla begaat een overtreding. Adrover is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Artiga met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gomes de bal. Isurieta rent richting de bal. Isurieta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Isurieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isurieta passt de bal met de wreef. Sarrat rent richting de bal. Galvany verovert de bal door een tackle van achteren. Galvany schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirineus Sokker 57%, Jaguars Espectaculars 43%.
Pirineus Sokker - Jaguars Espectaculars 0:1

52e minuut.
Cabó rent richting de bal. Alabau geeft een lange en hoge pass. Galvany is nu in balbezit. Galvany schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pirineus Sokker - Jaguars Espectaculars 1:1

65e minuut.
Sarrat speelt de bal door. Batalla rent richting de bal. Artiga begaat een overtreding. Artiga krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Alabau met de inworp. Isurieta is nu in balbezit. Isurieta draait met de bal, schiet en ... Pla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gené zal de hoekschop nemen. Lafragueta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pirineus Sokker - Jaguars Espectaculars 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirineus Sokker 48%, Jaguars Espectaculars 52%.
Pirineus Sokker - Jaguars Espectaculars 2:1