Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trons Majestuosos Mariners Ràpids
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Martín geeft een lange en hoge pass. Serres rent richting de bal. Alsina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serres raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Foradada bereikt de bal nog maar net als eerste. Foradada probeert naar een medespeler te passen. Pagès probeert naar een medespeler te passen. Alsina is nu in balbezit. Alsina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aiguadé kopt de bal weg. Klungelig pakt Baró de bal. Nagual onderschept slim de pass. Pagès rent richting de bal. Pagès haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grandpierre passt de bal in één keer door. Garalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garalà verovert de bal door een tackle van achteren. Garalà draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Baró onderschept slim de pass. Baró geeft de bal voor. Alsina kopt de bal weg. Pagès is nu in balbezit. Pagès schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Majestuosos 63%, Mariners Ràpids 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trons Majestuosos - Mariners Ràpids 0:0

57e minuut.
Inworp. Ventura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grandpierre is nu in balbezit. Grandpierre draait met de bal, schiet en ... Bozà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Majestuosos - Mariners Ràpids 0:1

88e minuut.
Abbós is nu in balbezit. Abbós passt de bal in één keer door. Alsina heeft problemen om de bal te vangen. Alsina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Majestuosos 57%, Mariners Ràpids 43%.
Trons Majestuosos - Mariners Ràpids 0:1