Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariners Ràpids FC Pugediniff
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Ventura met een snelle inworp. Masover is nu in balbezit. Grandpierre verovert de bal door een tackle van achteren. Grandpierre geeft een lange en hoge pass. Torà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernàndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Torà geeft de bal voor. Benaset geeft een hoge lob. Daar is Plandolit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garalà is nu in balbezit. Garalà draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nagual controleert de bal met de borst. Grandpierre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masover. Grandpierre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grandpierre kan niet meer verder spelen. Homar komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Benaset kopt de bal weg. Masover probeert de bal aan de voet te houden. Garalà rent richting de bal. Homar is nu in balbezit. Homar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Benaset met een sublieme pass. Homar speelt de bal door. Plandolit bereikt de bal nog maar net als eerste. Garalà onderschept slim de pass. Garalà draait met de bal, schiet en ... Fernàndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garalà rent richting de bal. Garalà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Ràpids - FC Pugediniff 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Ràpids 28%, FC Pugediniff 72%.
Mariners Ràpids - FC Pugediniff 1:0

75e minuut.
Gonzàlez probeert naar een medespeler te passen. Serres rent richting de bal. Serres geeft een lange en hoge pass. Estapé rent richting de bal. Estapé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Ràpids - FC Pugediniff 2:0

85e minuut.
Serres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutrinas onderschept slim de pass. Cutrinas geeft een hoge lob. Mestre is nu in balbezit. Mestre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Ràpids - FC Pugediniff 2:1

89e minuut.
Gonzàlez met de inworp. Daar is Masover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masover met een sublieme pass. Rogé is nu in balbezit. Rogé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Ràpids 50%, FC Pugediniff 50%.
Mariners Ràpids - FC Pugediniff 2:1