Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguars Espectaculars Falcons Grans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Sierra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batalla geeft een lange en hoge pass. Daar is Taulats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Cabó verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Batalla is nu in balbezit. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier met een sublieme pass. Ricart is nu in balbezit. Ricart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bachelier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Prat de bal onder controle te krijgen. Ricart rent richting de bal. Ricart haalt uit met een fantastische trap. Lafragueta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguars Espectaculars - Falcons Grans 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguars Espectaculars 59%, Falcons Grans 41%.
Jaguars Espectaculars - Falcons Grans 0:1

48e minuut.
Prat rent richting de bal. Prat geeft de bal voor. Daar is Alsina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricart draait met de bal, schiet en ... Lafragueta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguars Espectaculars - Falcons Grans 0:2

56e minuut.
Vives rent richting de bal. Pla verovert de bal door een tackle van achteren. Pla geeft de bal voor. Chinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Solsona bereikt de bal nog maar net als eerste. Solsona geeft een hoge lob. Chinea rent richting de bal. Daar is Batalla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batalla haalt uit met een fantastische trap. Millat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Arajol bereikt de bal nog maar net als eerste. Arajol geeft een lange en hoge pass. Solsona heeft problemen om de bal te vangen. Ricart rent richting de bal. Ricart draait met de bal, schiet en ... Lafragueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguars Espectaculars 46%, Falcons Grans 54%.
Jaguars Espectaculars - Falcons Grans 0:2