Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariners Ràpids Falcons Grans
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Grandpierre kopt de bal weg. Vives is nu in balbezit. Benaset verovert de bal door een tackle van achteren. Garalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Garalà schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ventura met de inworp. Farràs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grandpierre. Grandpierre krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ventura rent richting de bal. Ventura geeft de bal voor. Benaset kopt de bal weg. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre geeft een hoge lob. Millat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Baguí is nu in balbezit. Ventura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baguí is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baguí zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benaset heeft problemen om de bal te vangen. Ricart is nu in balbezit. Ricart haalt uit met een fantastische trap. Aiguadé probeert de bal aan de voet te houden. De la Roca bokst de bal weg.

45e minuut.
Llovera passt de bal zonder na te denken. Estapé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosal. Rosal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Ràpids 35%, Falcons Grans 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariners Ràpids - Falcons Grans 0:0

59e minuut.
Ventura geeft een lange en hoge pass. Vives kopt de bal weg. Benaset speelt de bal door. Grandpierre rent richting de bal. Grandpierre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Prat rent richting de bal. Nagual onderschept slim de pass. Nagual met een sublieme pass. Ricart is nu in balbezit. Ricart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaset onderschept slim de pass. Benaset passt de bal met de wreef. Estapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Estapé geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rosal met een snelle inworp. Arajol heeft problemen om de bal te vangen. Llovera speelt de bal door. Bachelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Ràpids 53%, Falcons Grans 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariners Ràpids - Falcons Grans 0:0