Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcons Grans Mariners Ràpids
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Arajol bereikt de bal nog maar net als eerste. Arajol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Auriola de bal. Auriola schiet op doel. De la Roca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcons Grans - Mariners Ràpids 1:0

14e minuut.
Bachelier is nu in balbezit. Bachelier geeft een lange en hoge pass. Nagual heeft problemen om de bal te vangen. Auriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aiguadé de bal. Auriola rent richting de bal. Auriola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Farràs rent richting de bal. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura probeert naar een medespeler te passen. Foradada rent richting de bal. Foradada geeft de bal voor. Millat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Auriola onderschept slim de pass. Bachelier rent richting de bal. Bachelier passt de bal zonder na te denken. Auriola rent richting de bal. Auriola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcons Grans 57%, Mariners Ràpids 43%.
Falcons Grans - Mariners Ràpids 1:0

54e minuut.
Ventura met de inworp. Grandpierre geeft een lange en hoge pass. Dolça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garalà rent richting de bal. Garalà schiet op doel. Millat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Farràs verovert de bal door een tackle van achteren. Farràs geeft de bal voor. Aiguadé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bachelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcons Grans 62%, Mariners Ràpids 38%.
Falcons Grans - Mariners Ràpids 1:0