Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trons Majestuosos sami teshale
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Llorca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Julià met een snelle inworp. Daar is Llovet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llovet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Abbós geeft de bal voor. Denti bereikt de bal nog maar net als eerste. Denti passt de bal met de wreef. Lamelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Majestuosos - sami teshale 0:1

28e minuut.
Engolasters is nu in balbezit. Gresa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engolasters raakt geblesseerd tijdens het duel. Engolasters zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lamelas controleert de bal met de borst. Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Majestuosos - sami teshale 0:2

30e minuut.
Julià verovert de bal door een tackle van achteren. Julià geeft een lange en hoge pass. Gaset probeert de bal met de borst te controleren. Lamelas rent richting de bal. Lamelas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Denti passt de bal in één keer door. Lamelas rent richting de bal. Llovet rent richting de bal. Llovet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Majestuosos - sami teshale 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Majestuosos 70%, sami teshale 30%.
Trons Majestuosos - sami teshale 0:3

51e minuut.
Alsina rent richting de bal. Alsina draait met de bal, schiet en ... Seguí heeft problemen om de bal te vangen. Civís bereikt de bal nog maar net als eerste. Civís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Majestuosos - sami teshale 1:3

56e minuut.
Baró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Civís bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilló met een sublieme pass. Alsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Sucarana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civís is nu in balbezit. Sucarana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Civís raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Civís kan niet meer verder spelen. Medina komt het veld opgelopen. Denti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alsina is nu in balbezit. Alsina draait met de bal, schiet en ... Douet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Engolasters is nu in balbezit. Blasi verovert de bal door een tackle van achteren. Blasi met een sublieme pass. Denti is nu in balbezit. Denti geeft een hoge lob. Bozà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Denti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Julià. Denti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Guilló met een snelle inworp. Julià bereikt de bal nog maar net als eerste. Julià geeft een hoge lob. Bozà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Blasi kopt de bal weg. Denti is nu in balbezit. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina schiet op doel. Douet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trons Majestuosos - sami teshale 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trons Majestuosos 46%, sami teshale 54%.
Trons Majestuosos - sami teshale 2:3