Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sami teshale Trons Majestuosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Abbós rent richting de bal. Abbós geeft de bal voor. Seguí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsina onderschept slim de pass. Alsina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Llovet is nu in balbezit. Gresa onderschept slim de pass. Gresa met een sublieme pass. Alsina is nu in balbezit. Alsina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Douet met een harde bal richting middenveld. Blasi met een sublieme pass. Alsina rent richting de bal. Alsina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sami teshale - Trons Majestuosos 0:1

24e minuut.
Denti probeert naar een medespeler te passen. Gresa probeert de bal aan de voet te houden. Llovet rent richting de bal. Lamelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sami teshale - Trons Majestuosos 1:1

25e minuut.
Julià rent richting de bal. Abbós onderschept slim de pass. Abbós speelt de bal door. Alsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsina draait met de bal, schiet en ... Douet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Blasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blasi passt de bal in één keer door. Alsina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagès haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sami teshale 54%, Trons Majestuosos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sami teshale - Trons Majestuosos 1:1

48e minuut.
Llorca rent richting de bal. Llorca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Julià met een snelle inworp. Llovet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lamelas is nu in balbezit. Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín geeft de bal voor. Lamelas heeft problemen om de bal te vangen. Lamelas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Blasi probeert naar een medespeler te passen. Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagès probeert naar een medespeler te passen. Alsina rent richting de bal. Alsina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sami teshale - Trons Majestuosos 1:2

60e minuut.
Llovet rent richting de bal. Blasi onderschept slim de pass. Blasi probeert naar een medespeler te passen. Alsina is nu in balbezit. Alsina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Denti probeert naar een medespeler te passen. Pagès rent richting de bal. Alsina rent richting de bal. Pagès is nu in balbezit. Pagès draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Martín rent richting de bal. Martín geeft de bal voor. Engolasters kopt de bal weg. Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sami teshale 49%, Trons Majestuosos 51%.
sami teshale - Trons Majestuosos 1:2