Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monopatins Meravellosos Avions Horribles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Baixech onderschept slim de pass. Baixech geeft een hoge lob. Saderra kopt de bal weg. Marsà probeert naar een medespeler te passen. Tedesco geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Presse onderschept slim de pass. Presse speelt de bal door. Gasset is nu in balbezit. Gasset haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bernal passt de bal zonder na te denken. Espot rent richting de bal. Espot passt de bal in één keer door. Cornellà rent richting de bal. Cornellà schiet op doel. Gallar bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sansa heeft problemen om de bal te vangen. Sansa met een sublieme pass. Marsà speelt de bal door. Gasset rent richting de bal. Gasset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Cornellà rent richting de bal. Duarte begaat een overtreding. Duarte krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Marsà passt de bal in één keer door. Tedesco is nu in balbezit. Tedesco speelt de bal door. Gasset bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasset draait met de bal, schiet en ... Rué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monopatins Meravellosos - Avions Horribles 1:0

44e minuut.
Daar is Marsà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsà met een sublieme pass. Gasset rent richting de bal. Presse rent richting de bal. Presse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bernal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heylen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monopatins Meravellosos 42%, Avions Horribles 58%.
Monopatins Meravellosos - Avions Horribles 1:0

48e minuut.
Robirosa geeft een hoge lob. Mortes kopt de bal weg. Saderra heeft problemen om de bal te vangen. Espot rent richting de bal. Espot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cornellà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Presse bereikt de bal nog maar net als eerste. Presse passt de bal in één keer door. Gasset rent richting de bal. Gasset haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marsà passt de bal met de wreef. Sunyol probeert naar een medespeler te passen. Gasset is nu in balbezit. Gasset draait met de bal, schiet en ... Rué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monopatins Meravellosos - Avions Horribles 2:0

80e minuut.
Inworp. Baixech met een snelle inworp. Presse probeert naar een medespeler te passen. Gasset is nu in balbezit. Gasset haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Espot met een sublieme pass. Cornellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyol rent richting de bal. Cornellà verovert de bal door een tackle van achteren. Cornellà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monopatins Meravellosos 50%, Avions Horribles 50%.
Monopatins Meravellosos - Avions Horribles 2:0