Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NacióCatalana Búfals FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Pallarols probeert de bal aan de voet te houden. Cardús is nu in balbezit. Cardús geeft de bal voor. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Esteve met een harde bal richting middenveld. Escudé kopt de bal weg. Daar is Carnicer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abeya rent richting de bal. Abeya haalt uit met een fantastische trap. Esteve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NacióCatalana - Búfals FC 0:1

19e minuut.
Puigcernal onderschept slim de pass. Bernad is nu in balbezit. Paterna verovert de bal door een tackle van achteren. Puigcernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigcernal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Carnicer probeert naar een medespeler te passen. Puigcernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Urioste rent richting de bal. Puigcernal onderschept slim de pass. Puigcernal schiet op doel. Estapé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Paterna geeft de bal voor. Companys rent richting de bal. Companys passt de bal zonder na te denken. Abeya rent richting de bal. Abeya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NacióCatalana - Búfals FC 0:2

31e minuut.
Urioste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Artiga komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Besarès met een snelle inworp. Artiga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puigcernal. Puigcernal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NacióCatalana 40%, Búfals FC 60%.
NacióCatalana - Búfals FC 0:2

56e minuut.
Daar is Paterna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paterna geeft de bal voor. Tugas probeert de bal aan de voet te houden. Padró verovert de bal door een tackle van achteren. Padró geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Abeya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardús rent richting de bal. Abeya is nu in balbezit. Abeya haalt uit met een fantastische trap. Esteve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NacióCatalana - Búfals FC 0:3

82e minuut.
Carnicer probeert naar een medespeler te passen. Tugas is nu in balbezit. Tugas probeert naar een medespeler te passen. Bernad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NacióCatalana 46%, Búfals FC 54%.
NacióCatalana - Búfals FC 0:3