Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monopatins Meravellosos Jaguars Dèbils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Saderra speelt de bal door. Robirosa met een sublieme pass. Saderra rent richting de bal. Galvany onderschept slim de pass. Galvany draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Presse heeft problemen om de bal te vangen. Chabrier is nu in balbezit. Chabrier geeft een hoge lob. Lottin is nu in balbezit. Lottin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Presse speelt de bal door. Gasset rent richting de bal. Caelles is nu in balbezit. Gasset onderschept slim de pass. Gasset haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marsà passt de bal zonder na te denken. Presse bereikt de bal nog maar net als eerste. Presse passt de bal zonder na te denken. Gasset rent richting de bal. Gasset draait met de bal, schiet en ... Coromina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Galvany de bal. Marsà onderschept slim de pass. Marsà passt de bal met de wreef. Gasset rent richting de bal. Gasset schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monopatins Meravellosos - Jaguars Dèbils 1:0

33e minuut.
Molí geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tedesco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presse is nu in balbezit. Presse draait met de bal, schiet en ... Coromina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Abert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasset rent richting de bal. Gasset haalt uit met een fantastische trap. Tedesco rent richting de bal. Tedesco geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Companys probeert naar een medespeler te passen. Cusí rent richting de bal. Cusí passt de bal met de wreef. Lottin is nu in balbezit. Lottin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monopatins Meravellosos - Jaguars Dèbils 1:1

42e minuut.
Saderra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gallart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galvany rent richting de bal. Galvany schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monopatins Meravellosos - Jaguars Dèbils 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monopatins Meravellosos 47%, Jaguars Dèbils 53%.
Monopatins Meravellosos - Jaguars Dèbils 1:2

47e minuut.
Fisas speelt de bal door. Lottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saderra is nu in balbezit. Lottin rent richting de bal. Lottin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monopatins Meravellosos - Jaguars Dèbils 1:3

56e minuut.
Comet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galvany is nu in balbezit. Galvany geeft de bal voor. Gallar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Molí met een sublieme pass. Marsà heeft problemen om de bal te vangen. Marsà passt de bal zonder na te denken. Gasset is nu in balbezit. Gasset haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Monopatins Meravellosos - Jaguars Dèbils 2:3

70e minuut.
Molí geeft een hoge lob. Inworp. Sansa met een snelle inworp. Presse controleert de bal met de borst. Presse geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Comet speelt de bal door. Presse is nu in balbezit. Presse probeert naar een medespeler te passen. Gasset rent richting de bal. Gasset haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monopatins Meravellosos 53%, Jaguars Dèbils 47%.
Monopatins Meravellosos - Jaguars Dèbils 2:3