Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimonis Majestuosos Monopatins Meravellosos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Duarte met de inworp. Sunyol is nu in balbezit. Sunyol met een sublieme pass. Klungelig pakt Gasset de bal. Gasset schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Sunyol kopt de bal weg. Sansa speelt de bal door. Gasset is nu in balbezit. Presse bereikt de bal nog maar net als eerste. Presse haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Presse bereikt de bal nog maar net als eerste. Presse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomàs onderschept slim de pass. Tomàs geeft een lange en hoge pass. Camp is nu in balbezit. Camp schiet op doel. Gallar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tedesco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vila rent richting de bal. Presse verovert de bal door een tackle van achteren. Presse geeft een hoge lob. Gasset springt en kopt de bal. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Salisart de bal. Presse is nu in balbezit. Presse speelt de bal door. Daar is Gasset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasset draait met de bal, schiet en ... Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Marsà met een snelle inworp. Comet is nu in balbezit. Comet passt de bal in één keer door. Gasset rent richting de bal. Gasset schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimonis Majestuosos 50%, Monopatins Meravellosos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dimonis Majestuosos - Monopatins Meravellosos 0:0

49e minuut.
Marsà passt de bal met de wreef. Saderra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanglàs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanglàs krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lafage geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte met een snelle inworp. Klungelig pakt Sansa de bal. Sansa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gasset rent richting de bal. Gasset draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis Majestuosos - Monopatins Meravellosos 0:1

83e minuut.
Tomàs probeert de bal aan de voet te houden. Fontàs is nu in balbezit. Gasset onderschept slim de pass. Gasset draait met de bal, schiet en ... Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis Majestuosos - Monopatins Meravellosos 0:2

84e minuut.
Presse bereikt de bal nog maar net als eerste. Presse probeert naar een medespeler te passen. Gasset bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasset draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fontàs de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tedesco neemt de hoekschop. Sunyol is nu in balbezit. Sunyol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimonis Majestuosos - Monopatins Meravellosos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimonis Majestuosos 51%, Monopatins Meravellosos 49%.
Dimonis Majestuosos - Monopatins Meravellosos 0:3