Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghfdgf Jaguars Dèbils
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Abert probeert naar een medespeler te passen. Cusí heeft problemen om de bal te vangen. Cusí met een sublieme pass. Lottin rent richting de bal. Lottin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Areny bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisas verovert de bal door een tackle van achteren. Fisas speelt de bal door. Lottin is nu in balbezit. Lottin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Areny passt de bal zonder na te denken. Galvany rent richting de bal. Bouillet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galvany is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galvany zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salvadó bokst de bal weg. Lottin rent richting de bal. Lottin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghfdgf - Jaguars Dèbils 0:1

39e minuut.
Companys bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsà onderschept slim de pass. Caelles is nu in balbezit. Marsà verovert de bal door een tackle van achteren. Marsà haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chabrier rent richting de bal. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume passt de bal zonder na te denken. Marsà is nu in balbezit. Marsà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ghfdgf - Jaguars Dèbils 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghfdgf 46%, Jaguars Dèbils 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghfdgf - Jaguars Dèbils 1:1

47e minuut.
Bouillet onderschept slim de pass. Bouillet met een sublieme pass. Miró bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró geeft een hoge lob. Marsà springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Caelles verovert de bal door een tackle van achteren. Caelles speelt de bal door. Fisas rent richting de bal. Jaume verovert de bal door een tackle van achteren. Jaume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Abert geeft een hoge lob. Lottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Foradada rent richting de bal. Lottin verovert de bal door een tackle van achteren. Lottin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grandpierre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calbet probeert naar een medespeler te passen. Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Foradada is nu in balbezit. Foradada geeft de bal voor. Chabrier is nu in balbezit. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Chabrier passt de bal met de wreef. Areny is nu in balbezit. Areny geeft een hoge lob. Marsà bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghfdgf 45%, Jaguars Dèbils 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghfdgf - Jaguars Dèbils 1:1