Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tiaret 1999 Avions Enutjats
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fetiveau verovert de bal door een tackle van achteren. Fetiveau probeert naar een medespeler te passen. Borrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bernat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abelló neemt de hoekschop. Klungelig pakt Da Silva de bal. Borrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tiaret 1999 - Avions Enutjats 1:0

28e minuut.
Cabarrús probeert naar een medespeler te passen. Ladevèse is nu in balbezit. Ladevèse passt de bal met de wreef. Cabans is nu in balbezit. Cabans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cabans passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borrell de bal. Rossell is nu in balbezit. Borrell verovert de bal door een tackle van achteren. Borrell haalt uit met een fantastische trap. Peremiquel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Da Silva de bal. Borrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell draait met de bal, schiet en ... Peremiquel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tiaret 1999 - Avions Enutjats 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiaret 1999 49%, Avions Enutjats 51%.
tiaret 1999 - Avions Enutjats 2:0

46e minuut.
Cabans probeert naar een medespeler te passen. Colell rent richting de bal. Bestué tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Cabarrús controleert de bal met de borst. Colell bereikt de bal nog maar net als eerste. Colell geeft de bal voor. Bach rent richting de bal. Bach met een sublieme pass. Sagarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bestué is nu in balbezit. Bestué passt de bal met de wreef. Borrell rent richting de bal. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peremiquel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiaret 1999 50%, Avions Enutjats 50%.
tiaret 1999 - Avions Enutjats 2:0