Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Santa Colma ROW Rybnik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Juvés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou rent richting de bal. Bou schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pean de bal onder controle te krijgen. Adallach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santa Colma - ROW Rybnik 1:0

8e minuut.
Jordana rent richting de bal. Soldevila rent richting de bal. Ballesté rent richting de bal. Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Àlvarez de Fukate maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Santa Colma - ROW Rybnik 1:1

14e minuut.
Fisas geeft de bal voor. Klungelig pakt Somoza de bal. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. Àlvarez de Fukate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Soldevila probeert de bal met de borst te controleren. Ugalde is nu in balbezit. Ballesté verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila draait met de bal, schiet en ... Àlvarez de Fukate bokst de bal weg. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fisas passt de bal zonder na te denken. Ugalde rent richting de bal. Barretó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barretó is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila speelt de bal door. Abulí is nu in balbezit. Fisas verovert de bal door een tackle van achteren. Fisas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabanne. Cabanne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santa Colma 59%, ROW Rybnik 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santa Colma - ROW Rybnik 1:1

55e minuut.
Juvés is nu in balbezit. Juvés probeert naar een medespeler te passen. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Juvés is nu in balbezit. Juvés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanne rent richting de bal. Cabanne passt de bal met de wreef. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Cerdà de bal. Cerdà geeft de bal voor. Fisas probeert naar een medespeler te passen. Ugalde heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila probeert naar een medespeler te passen. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santa Colma - ROW Rybnik 1:2

74e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Bou rent richting de bal. Bou met een sublieme pass. Juvés rent richting de bal. Juvés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Fisas met een sublieme pass. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde rent richting de bal. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santa Colma - ROW Rybnik 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santa Colma 44%, ROW Rybnik 56%.
FC Santa Colma - ROW Rybnik 1:3