Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jbvnv Actors Grans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Dolade probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira passt de bal met de wreef. Espadañé bereikt de bal nog maar net als eerste. Espadañé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jbvnv - Actors Grans 0:1

19e minuut.
Mons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oller bereikt de bal nog maar net als eerste. Oller probeert naar een medespeler te passen. Guasch is nu in balbezit. Guasch haalt uit met een fantastische trap. Hernando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guasch rent richting de bal. Guasch schiet op doel. Hernando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jbvnv - Actors Grans 1:1

25e minuut.
Dolade heeft problemen om de bal te vangen. Oller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolade rent richting de bal. Oller verovert de bal door een tackle van achteren. Oller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jbvnv - Actors Grans 2:1

41e minuut.
Klungelig pakt Dolade de bal. Boada is nu in balbezit. Dolade onderschept slim de pass. Vieira is nu in balbezit. Vieira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Dolade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oller rent richting de bal. Oller passt de bal zonder na te denken. Guasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jbvnv 43%, Actors Grans 57%.
jbvnv - Actors Grans 2:1

47e minuut.
Serres geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dallerès de bal onder controle te krijgen. Guasch rent richting de bal. Guasch haalt uit met een fantastische trap. Hernando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jbvnv - Actors Grans 3:1

58e minuut.
Klungelig pakt Mons de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft de bal voor. Guasch is nu in balbezit. Guasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Serres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montràs de bal. Montràs speelt de bal door. Espadañé bereikt de bal nog maar net als eerste. Espadañé schiet op doel. Güell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aixàs bereikt de bal nog maar net als eerste. Aixàs geeft een hoge lob. Dallerès heeft problemen om de bal te vangen. Guasch onderschept slim de pass. Guasch haalt uit met een fantastische trap. Hernando bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
jbvnv - Actors Grans 4:1

73e minuut.
Inworp. Picart met de inworp. Oller is nu in balbezit. Oller geeft een lange en hoge pass. Sunyol springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sunyol zal de hoekschop nemen. Hernando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jbvnv 46%, Actors Grans 54%.
jbvnv - Actors Grans 4:1