Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Santa Colma jbvnv
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bou probeert naar een medespeler te passen. Abulí is nu in balbezit. Guasch onderschept slim de pass. Guasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santa Colma - jbvnv 0:1

22e minuut.
Pagès zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou geeft een lange en hoge pass. Bigorra heeft problemen om de bal te vangen. Bigorra geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Santa Colma - jbvnv 1:1

27e minuut.
Oller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou passt de bal zonder na te denken. Juvés bereikt de bal nog maar net als eerste. Juvés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Boada is nu in balbezit. Abulí verovert de bal door een tackle van achteren. Abulí met een sublieme pass. Bou is nu in balbezit. Bou draait met de bal, schiet en ... Güell bokst de bal weg.

40e minuut.
Serres geeft een lange en hoge pass. Sunyol is nu in balbezit. Sunyol geeft een lange en hoge pass. Picart bereikt de bal nog maar net als eerste. Picart draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santa Colma 44%, jbvnv 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santa Colma - jbvnv 1:1

56e minuut.
Abulí verovert de bal door een tackle van achteren. Abulí passt de bal zonder na te denken. Juvés is nu in balbezit. Juvés haalt uit met een fantastische trap. Güell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Güell trapt de bal weg. Picart kopt de bal weg. Barretó bereikt de bal nog maar net als eerste. Oller onderschept slim de pass. Oller passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Àlvarez de Fukate trapt de bal weg. Serres kopt de bal weg. Somoza rent richting de bal. Sunyol verovert de bal door een tackle van achteren. Sunyol geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santa Colma 55%, jbvnv 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santa Colma - jbvnv 1:1