Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actors Grans FC Santa Colma
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Juvés geeft de bal voor. Montràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Montràs geeft een lange en hoge pass. Bou is nu in balbezit. Bou haalt uit met een fantastische trap. Hernando bokst de bal weg.

21e minuut.
Guarch bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarch speelt de bal door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Portes verovert de bal door een tackle van achteren. Portes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ballesté is nu in balbezit. Espadañé onderschept slim de pass. Espadañé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Portes de bal. Portes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Grans - FC Santa Colma 1:0

44e minuut.
Juvés probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portes verovert de bal door een tackle van achteren. Portes haalt uit met een fantastische trap. Àlvarez de Fukate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 51%, FC Santa Colma 49%.
Actors Grans - FC Santa Colma 1:0

64e minuut.
Espadañé passt de bal in één keer door. Barretó rent richting de bal. Portes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portes krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mons passt de bal met de wreef. Espadañé is nu in balbezit. Ballesté rent richting de bal. Espadañé onderschept slim de pass. Espadañé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bou met een sublieme pass. Juvés bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dallerès zijn tegenspeler op de grond. Dallerès krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 56%, FC Santa Colma 44%.
Actors Grans - FC Santa Colma 1:0