Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jugadors Bojos FC Santa Colma
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bou onderschept slim de pass. Bou passt de bal zonder na te denken. Denti rent richting de bal. Juvés onderschept slim de pass. Juvés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadors Bojos - FC Santa Colma 0:1

7e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega geeft de bal voor. Borrell kopt de bal weg. Herèdia is nu in balbezit. Herèdia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gallart rent richting de bal. Gallart probeert naar een medespeler te passen. Abulí is nu in balbezit. Mortes verovert de bal door een tackle van achteren. Mortes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Denti is nu in balbezit. Bou verovert de bal door een tackle van achteren. Cellers begaat een overtreding. Bou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ballesté neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pagès kopt de bal weg. Herèdia is nu in balbezit. Abulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia verovert de bal door een tackle van achteren. Herèdia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cellers passt de bal zonder na te denken. Geli rent richting de bal. Barretó is nu in balbezit. Barretó geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jugadors Bojos - FC Santa Colma 1:1

40e minuut.
Denti verovert de bal door een tackle van achteren. Mortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortes onderschept slim de pass. Mortes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadors Bojos 49%, FC Santa Colma 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jugadors Bojos - FC Santa Colma 1:1

49e minuut.
Barretó passt de bal met de wreef. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou passt de bal in één keer door. Juvés rent richting de bal. Juvés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagès met de inworp. Denti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bou verovert de bal door een tackle van achteren. Bou passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Juvés de bal. Gallart is nu in balbezit. Juvés verovert de bal door een tackle van achteren. Juvés schiet op doel. Faust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadors Bojos - FC Santa Colma 1:2

72e minuut.
Barretó speelt de bal door. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juvés begaat een overtreding. Juvés krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Denti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cervós komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadors Bojos 32%, FC Santa Colma 68%.
Jugadors Bojos - FC Santa Colma 1:2