Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tuvazuteb fc bajegirrinni fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Bordas verovert de bal door een tackle van achteren. Bordas passt de bal in één keer door. Cabarrús bereikt de bal nog maar net als eerste. Pericay rent richting de bal. Pericay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tuvazuteb fc - bajegirrinni fc 1:0

18e minuut.
Daar is Pericay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros probeert naar een medespeler te passen. Gresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gresa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuvazuteb fc 62%, bajegirrinni fc 38%.
tuvazuteb fc - bajegirrinni fc 1:0

48e minuut.
Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros passt de bal met de wreef. Pol is nu in balbezit. Gresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gresa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Carbó onderschept slim de pass. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros passt de bal met de wreef. Montellà is nu in balbezit. Montellà geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cartes is nu in balbezit. Cartes geeft een hoge lob. Daar is Pol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragó rent richting de bal. Dragó schiet op doel. Guillemó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros speelt de bal door. Ferrera rent richting de bal. Gresa rent richting de bal. Gresa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Llorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas verovert de bal door een tackle van achteren. Bordas met een sublieme pass. Pericay is nu in balbezit. Pericay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tuvazuteb fc - bajegirrinni fc 2:0

77e minuut.
Bordas kopt de bal weg. Pericay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros begaat een overtreding. Ros krijgt een gele kaart. Pericay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pericay kan niet meer verder spelen. Gallaudí komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gallaudí geeft een hoge lob. Montellà rent richting de bal. Carbó geeft de bal voor. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bernat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marfany komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garal de bal. Marfany bereikt de bal nog maar net als eerste. Marfany draait met de bal, schiet en ... Daar is Masoliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tuvazuteb fc 57%, bajegirrinni fc 43%.
tuvazuteb fc - bajegirrinni fc 2:0