Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bajegirrinni fc tuvazuteb fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ros passt de bal met de wreef. Cartes is nu in balbezit. Pericay begaat een overtreding. Pericay krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal in één keer door. Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez met een sublieme pass. Cabarrús is nu in balbezit. Cabarrús schiet op doel. Llobet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bajegirrinni fc - tuvazuteb fc 0:1

17e minuut.
Pericay rent richting de bal. Pericay passt de bal in één keer door. Oller bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarrús rent richting de bal. Cabarrús draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Pericay rent richting de bal. Pericay met een sublieme pass. Cabarrús is nu in balbezit. Cabarrús haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Carbó geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montellà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gresa is nu in balbezit. Gresa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Masoliver trapt de bal weg van het doel. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Pericay onderschept slim de pass. Cabarrús rent richting de bal. Cabarrús draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajegirrinni fc 61%, tuvazuteb fc 39%.
bajegirrinni fc - tuvazuteb fc 0:1

56e minuut.
Carbó kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Martínez de bal onder controle te krijgen. Gresa rent richting de bal. Dragó is nu in balbezit. Dragó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Celades speelt de bal door. Martínez is nu in balbezit. Ros begaat een overtreding. Ros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajegirrinni fc 44%, tuvazuteb fc 56%.
bajegirrinni fc - tuvazuteb fc 0:1