Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariners Perdedors FC Jytellotta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ribes onderschept slim de pass. Ribes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferran de bal. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariners Perdedors - FC Jytellotta 0:1

4e minuut.
Bonet rent richting de bal. Maragall verovert de bal door een tackle van achteren. Maragall met een sublieme pass. Fouguet is nu in balbezit. Fouguet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ribes met een sublieme pass. Maragall rent richting de bal. Maragall passt de bal met de wreef. Fouguet is nu in balbezit. Fouguet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Forner met een snelle inworp. Sans bereikt de bal nog maar net als eerste. Sans speelt de bal door. Fouguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouguet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Aldosa onderschept slim de pass. Tubau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonet met een snel genomen vrije trap. Cuesta rent richting de bal. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Perdedors 52%, FC Jytellotta 48%.
Mariners Perdedors - FC Jytellotta 0:1

48e minuut.
Guitart trapt de bal weg. Valdés kopt de bal weg. Klungelig pakt Puig-arnal de bal. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tubau is nu in balbezit. Aldosa verovert de bal door een tackle van achteren. Aldosa met een sublieme pass. Cuesta rent richting de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ribes heeft problemen om de bal te vangen. Maragall is nu in balbezit. Maragall met een sublieme pass. Fouguet rent richting de bal. Fouguet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Massana heeft problemen om de bal te vangen. Sans rent richting de bal. Sans met een sublieme pass. Maragall is nu in balbezit. Maragall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariners Perdedors 44%, FC Jytellotta 56%.
Mariners Perdedors - FC Jytellotta 0:1