Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Udiregu Real FC Porto
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Ladevèse verovert de bal door een tackle van achteren. Viladomat rent richting de bal. Viladomat passt de bal zonder na te denken. Ladevèse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladevèse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gest rent richting de bal. Gassé verovert de bal door een tackle van achteren. Gassé geeft een hoge lob. Micó bereikt de bal nog maar net als eerste. Micó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Udiregu - Real FC Porto 1:0

20e minuut.
Abellà is nu in balbezit. Noyon onderschept slim de pass. Noyon speelt de bal door. Micó bereikt de bal nog maar net als eerste. Micó haalt uit met een fantastische trap. Dauvergne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rogé bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassé onderschept slim de pass. Gassé speelt de bal door. Micó rent richting de bal. Micó haalt uit met een fantastische trap. Dauvergne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Viladomat passt de bal zonder na te denken. Ladevèse rent richting de bal. Caubet is nu in balbezit. Ladevèse onderschept slim de pass. Ladevèse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Udiregu - Real FC Porto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Udiregu 53%, Real FC Porto 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Udiregu - Real FC Porto 1:1

49e minuut.
Noyon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bachelier de bal onder controle te krijgen. Obradors rent richting de bal. Noyon onderschept slim de pass. Noyon draait met de bal, schiet en ... Dauvergne bokst de bal weg.

69e minuut.
Obradors rent richting de bal. Obradors met een sublieme pass. Micó bereikt de bal nog maar net als eerste. Micó draait met de bal, schiet en ... Ribó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Molí met een sublieme pass. Rogé is nu in balbezit. Met opzet legt Cinca zijn tegenspeler op de grond. Cinca krijgt een gele kaart. Rogé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rogé kan niet meer verder spelen. Buixeda komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Berber geeft een hoge lob. Inworp. Muntaner met de inworp. Viladomat rent richting de bal. Viladomat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cinca geeft een hoge lob. Gassé is nu in balbezit. Gassé passt de bal in één keer door. Micó is nu in balbezit. Micó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Udiregu 55%, Real FC Porto 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Udiregu - Real FC Porto 1:1