Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real FC Porto FC Udiregu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Molí kopt de bal weg. Gassé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Micó is nu in balbezit. Micó haalt uit met een fantastische trap. Dauvergne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real FC Porto - FC Udiregu 0:1

20e minuut.
Berber speelt de bal door. Montallà bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradors verovert de bal door een tackle van achteren. Caubet bereikt de bal nog maar net als eerste. Caubet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Micó verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyon rent richting de bal. Noyon draait met de bal, schiet en ... Dauvergne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Berber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Montallà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obradors. Obradors krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real FC Porto 71%, FC Udiregu 29%.
Real FC Porto - FC Udiregu 0:1

49e minuut.
Abellà raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montanya komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Montallà rent richting de bal. Muntaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montallà begaat een overtreding. Montallà krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Noyon speelt de bal door. Micó rent richting de bal. Micó speelt de bal door. Gassé is nu in balbezit. Gassé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gassé speelt de bal door. Micó rent richting de bal. Ribó begaat een overtreding. Ribó krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real FC Porto 55%, FC Udiregu 45%.
Real FC Porto - FC Udiregu 0:1