Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghjgjg Real FC Porto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Obradors passt de bal zonder na te denken. Robert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ladevèse. Ladevèse krijgt een gele kaart. Robert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reguera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mallol is nu in balbezit. Mallol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Andreu is nu in balbezit. Ladevèse bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreu krijgt een gele kaart. Ladevèse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Obradors neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Moreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reguera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghjgjg - Real FC Porto 0:1

39e minuut.
Abellà rent richting de bal. Guirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellà maakt een afschuwelijke overtreding. Guirao wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Guirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellà is nu in balbezit. Abellà passt de bal zonder na te denken. Mallol rent richting de bal. Mallol draait met de bal, schiet en ... Dauvergne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Andreu geeft de bal voor. Rogé rent richting de bal. Guirao rent richting de bal. Guirao schiet op doel. Ribó probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghjgjg 51%, Real FC Porto 49%.
ghjgjg - Real FC Porto 0:1

50e minuut.
Robert kopt de bal weg. Rogé is nu in balbezit. Montes maakt een afschuwelijke overtreding. Montes krijgt een gele kaart. Rogé moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rogé kan niet meer verder spelen. Buixeda komt het veld opgelopen. Abellà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gest bereikt de bal nog maar net als eerste. Gest speelt de bal door. Luena probeert de bal aan de voet te houden. Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Obradors geeft de bal voor. Andreu heeft problemen om de bal te vangen. Andreu speelt de bal door. Mallol rent richting de bal. Mallol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Robert bereikt de bal nog maar net als eerste. Viladomat onderschept slim de pass. Abellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Viladomat rent richting de bal. Viladomat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Reguera is nu in balbezit. Gest verovert de bal door een tackle van achteren. Gest passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ladevèse de bal. Ladevèse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreu geeft de bal voor. Mallol bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirao schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghjgjg 57%, Real FC Porto 43%.
ghjgjg - Real FC Porto 0:1