Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real FC Porto bajegirrinni fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Viladomat onderschept slim de pass. Viladomat probeert naar een medespeler te passen. Ladevèse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladevèse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gest passt de bal met de wreef. Dragó rent richting de bal. Obradors tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obradors krijgt een gele kaart. Dragó raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marfany neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dauvergne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dragó is nu in balbezit. Dragó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real FC Porto - bajegirrinni fc 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Viladomat de bal. Gresa is nu in balbezit. Abellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó rent richting de bal. Dragó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gresa probeert naar een medespeler te passen. Dragó rent richting de bal. Ribó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó onderschept slim de pass. Dragó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dauvergne trapt de bal weg van het doel. Muntaner kopt de bal weg. Viladomat met een sublieme pass. Ladevèse rent richting de bal. Ladevèse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Buixeda met een snelle inworp. Abellà bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montellà. Abellà wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abellà kan niet meer verder spelen. Montanya komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Llorca heeft problemen om de bal te vangen. Gest is nu in balbezit. Gest met een sublieme pass. Ladevèse rent richting de bal. Ladevèse schiet op doel. Llobet bokst de bal weg.

33e minuut.
Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Viladomat onderschept slim de pass. Coca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntaner onderschept slim de pass. Muntaner probeert naar een medespeler te passen. Viladomat rent richting de bal. Viladomat draait met de bal, schiet en ... Llobet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ladevèse krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real FC Porto 47%, bajegirrinni fc 53%.
Real FC Porto - bajegirrinni fc 0:1

56e minuut.
Viladomat passt de bal in één keer door. Marfany rent richting de bal. Marfany met een sublieme pass. Gresa is nu in balbezit. Gresa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real FC Porto - bajegirrinni fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real FC Porto 58%, bajegirrinni fc 42%.
Real FC Porto - bajegirrinni fc 0:2